Inre hållbarhet; för dig som arbetar med människor

Maria kommer att dela med sig kring deras nypublicerade bok.

Baksidestext:
Den här boken är för dig som bidrar till att bära upp vårt samhälle genom att arbeta med människor, i så kallade kontaktyrken. Att ta hand om andra skapar meningsfullhet och glädje, men det kan också vara slitsamt och dränerande. Kanske har du passerat dina gränser på bekostnad av ditt eget välmående, eller fått skuldkänslor när du känt dig tvungen att distansera dig för att orka?
Vi som skrivit den här boken vill bryta med gamla föreställningar om att det hör till jobbet att vi ska offra oss själva eller att vi måste stänga av känslor för att orka. Vi menar att det är möjligt att värna om vår fantastiska förmåga att känna medkänsla, samtidigt som vi tar hand om vårt eget välmående – vår inre hållbarhet. Då kan vi möta andras lidande utan att tära på våra egna resurser. Genom boken delar vi med oss av den visdom och erfarenhet som finns inom området, tillsammans med aktuell forskning. Välkomna till ett hållbart arbetsliv med glädje och hälsan i behåll!

Maria Niemi är psykoterapeut, docent inom folkhälsovetenskap och MBSR-lärare och skriver tillsammans med Anna Rask Sanchez som är psykoterapeut, handledare och lärare i MBSR och Anna Ehnvall som är psykoterapeut, stressforskare och arrangör av compassionbaserade handledarutbildningar i KBT.

Fakta föreläsningar

Föreläsare: Maria Niemi

Datum: 24/10

Plats: Online

Tid: 19-20:30

Anmälan: Anmäl dig via formuläret nedan.

Frågor: kontakt@mbtasweden.org

Anmäl dig här

Anmäl dig här